Gefeliciteerd!

Hoera, jullie gaan trouwen! Een van de mooiste dagen van jullie leven, die uiteraard vastgelegd moet worden. En het is natuurlijk belangrijk dat dit fantastische beelden worden waar jullie nog jaren van kunnen genieten. Er zijn kostbare momenten die maar één keer gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan het eerste moment dat jullie elkaar zien. Of aan de tranen van geluk van een dierbaar familielid. Met ruim 12 jaar ervaring als professioneel fotograaf waarvan ruim 8 jaar als bruiloftsfotograaf zorg ik ervoor dat deze bijzondere momenten perfect worden vastgelegd!

Voor de bruiloft

Wie zijn jullie als stel? Zijn er speciale familieleden of vrienden die ab-so-luut moeten worden gefotografeerd? Hebben jullie speciale wensen voor de fotoshoot of ceremonie? Dit zijn zomaar een paar onderwerpen waar we samen in een kennismakingsgesprek over zullen praten. Door een goed beeld te krijgen van wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn, kan ik de dag zo persoonlijk mogelijk voor jullie vastleggen.

Tijdens de bruiloft

Bij jullie bruiloft maak ik met jullie en jullie gasten een praatje zodat iedereen zich op zijn gemak voelt bij de camera. Daarna verdwijn ik in de achtergrond zodat jullie alle aandacht voor elkaar en jullie gasten kunnen hebben. Tijdens de ceremonie zul je mij dan ook niet opmerken. Is het tijd voor de fotoshoot, dan zal ik jullie zoveel mogelijk op je gemak stellen en coachen daar waar jullie dat willen. Bij de groepsfoto’s werk ik met een gezonde dosis humor, het is immers een feest!

Na de bruiloft

Jullie trouwdag is waarschijnlijk als een droom voorbij gevlogen. Ik houd jullie daarom niet al te lang in spanning en zorg dat jullie binnen 2 weken al een eerste preview ontvangen. Ondertussen werk ik hard door en binnen 8 weken ontvangen jullie alle foto’s digitaal. Zo kunnen jullie alles eenvoudig delen met familie en vrienden en nog jaren nagenieten van jullie mooiste dag! 

Investering

Geen bruiloft is hetzelfde. Daarom heb ik verschillende pakketten om uit te kiezen,voor kleine en grote bruiloften. Passen al deze pakketten niet helemaal bij wat jullie willen? Neem dan contact met me op, dan kunnen we samen kijken wat voor jullie de beste oplossing is. 

Bij alle pakketten is het ook mogelijk een second shooter te boeken. Zo heb je een tweede fotograaf die vanuit een andere hoek of zelfs op een andere locatie ervoor zorgt dat alle momenten perfect worden vastgelegd. 

Zilver

549
 • Kennismakingsgesprek
 • Bruiloftsshoot óf ceremonie
 • Maximaal 3 uur
 • Alle geselecteerde foto's in topkwaliteit

Goud

1349
 • Kennismakingsgesprek
 • Volledige bruiloft exclusief feest
 • Maximaal 8 uur
 • Alle geselecteerde foto's in topkwaliteit

Diamant

1749
 • Kennismakingsgesprek
 • Volledige bruiloft inclusief feest
 • Maximaal 12 uur
 • Alle geselecteerde foto's in topkwaliteit

Alle hierboven genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven. De reiskosten bedragen € 0,35 per gereden kilometer gerekend vanaf postcode 2871GC.

Enthousiast geworden?

Willen jullie graag een fotograaf waar je je bij op je gemakt voelt? Die weet wanneer hij onzichtbaar moet zijn maar waar je ook goed mee kunt lachen? Bel of email me gelijk om te kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is. Ik kom graag met jullie in contact!