Altijd al zag ik om me heen prachtige taferelen die ik graag wilde vastleggen. Maar, door met je ogen te knipperen gebeurt er niet zoveel! Toen de eerste telefoons met camera uitkwamen, stond ik dan ook vooraan in de rij! Door mijn reis naar Australië 10 jaar geleden is de liefde voor fotografie echt ontwaakt. Met een eenvoudige camera op zak reisde ik een half jaar rond en heb ik fantastische platen gemaakt, die zelfs nu nog thuis aan de wand hangen!

Eenmaal terug in Nederland kreeg ik van mijn ouders mijn eerste spiegelreflex camera. Al gauw mocht ik mijn eerste opdracht doen: fotograferen bij het festival Mysteryland! Als vaste fotograaf bij Flügel heb ik daarna ontzettend veel ervaring opgedaan op feesten, festivals en in discotheken. Heel erg leuk om te doen. maar toch miste ik iets.


Na een tijd werd ik gevraagd om voor vrienden hun bruiloft vast te leggen. Iets waar ik tot nog toe geen ervaring mee had, heel spannend natuurlijk! Hierdoor ontdekte ik wat ik tot nu toe gemist had in de fotografie: het vastleggen van emoties. Dat het bruidspaar weer in tranen was door het herbeleven via de foto’s, is voor mij de mooiste bevestiging als fotograaf.

Het vastleggen van bijzondere momenten en geliefde personen is waar ik mij dan ook nu op richt! Zowel bruiloften, newborn shoots als fotoshoots met vrienden of familie zijn mogelijk. Dit kan in mijn mobiele studio, bij jullie thuis of lekker buiten! Als enthousiast gezelligheidsdier zorg ik altijd voor een ontspannen sfeer. Zo voelt iedereen zich op zijn gemak voor de camera en komen de mooiste, ongedwongen foto’s naar voren!