Say cheese

Maak je zelf altijd foto’s en sta je er dan dus zelf niet op? Of wil je een leuke foto cadeau geven aan opa en oma? Misschien is het al een tijdje geleden dat jullie als gezin op de foto zijn gegaan. Als afsluiter van een feest met je vriendinnen op de foto. Er zijn zoveel redenen te bedenken om een leuke fotoshoot te boeken! Op een locatie naar keuze maak ik graag van jullie de meest spontane en leuke foto’s! Hiervan krijg je ook nog eens een aantal professioneel afgedrukte foto’s mee naar huis. Afdrukken op canvas, glas of andere ondergrond kan ik in overleg uiteraard verzorgen! 

Met het hele gezin op de foto, zodat iedereen er leuk op staat! Samen gaan we naar een locatie naar keuze, zoals bijvoorbeeld het bos of de duinen. Hier gaan we samen op pad en maken we onderweg vrolijke, ongedwongen foto’s. Ik kan helpen met ideeën voor posities, maar jullie eigen input staat natuurlijk voorop! Een prachtig cadeau om aan opa en oma te geven.  Kijk hieronder voor alle mogelijkheden!

Alle vrienden en vriendinnen bij elkaar! Bijvoorbeeld bij een vrijgezellenfeest? Hoe leuk is het om samen met je vrienden leuke herinneringen te maken die je ook nog eens aan de muur kunt hangen! Natuurlijk kun je ook een fotoshoot cadeau doen voor een verjaardag! Geef me aan dat het om een cadeaubon gaat en ik zal deze gelijk voor je verzorgen!

Budget

30 minuten shooten

3 digitale foto’s van topkwaliteit

1 afdruk van 10*15

€ 15 per extra foto

 


Vanaf € 99

Plus

60 minuten shooten

6 digitale foto’s van topkwaliteit

1 afdruk van 10*15

1 afdruk van 20*30

€ 15 per extra foto 


Vanaf € 139

Premium

90 tot 120 minuten shooten

10 digitale foto’s van topkwaliteit

2 afdrukken van 10*15

2 afdrukken van 20*30

€ 10 per extra foto 

Vanaf € 169